Superfit Girls Støvle Icebird charcoal kombi
Superfit Girls Støvle Icebird charcoal kombi
645 kr
625 kr
Pris inkl. moms

Superfit Girls Støvle Icebird charcoal kombi


Størrelsesguide

645 kr
Pris
625 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A215339

Superfit Girls Støvle Icebird charcoal kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne støvle er den perfekte følgesvend for dit barn i den kolde årstid. Funktionerne i GORE-TEX® varmforing sikrer en optimal varmeisolering og vandtæthed, kombineret med en høj åndbarhed. Komfortabel at tage af og på ved hjælp af den praktiske lynlås på siden. Den superlette og fleksible ydersål sikrer en særlig behagelig pasform. Skaftet er lavet af en holdbar Velourlæder-tekstil kombination, og indersålen kan tages ud. Modellen kaldes Icebird og giver tilstrækkelig frihed til bredere børns fødder.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Veloursleder/ Tecno/ Textil
  • Fyld: varmt for
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: bred (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Superfit Girls Støvle Icebird charcoal kombi
645 kr
625 kr
Top mærker