Superfit Girls Støvle Flavia eggplant kombi

Superfit Girls Støvle Flavia eggplant kombi


Størrelsesguide
Variant:
  • Superfit Girls Støvle Flavia eggplant kombi
  • Superfit Girls Støvle Flavia ocean kombi (mittel)

555 kr
Pris
539 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A215450

Superfit Girls Støvle Flavia eggplant kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne trendy vinterstøvler er lavet af tekstilmateriale af høj kvalitet og med stor opmærksomhed på detaljer. Takket være den praktiske velcro lukning er støvlen nem at tage af og på. Det patenterede GORE-TEX® varme for sikrer vandtæthed og termisk isolering, samtidig med at der opretholdes åndbarhed. Særlig opmærksomhed er blevet givet til den glidende ydersål. Denne er ikke kun meget let, men giver også et godt greb. Denne model kaldet Flavia er udstyret med aftagelige indlægssåler. Flavia er god på grund af den velprøvede pasform, høje gangkomfort og er absolut iøjnefaldende om vinteren.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tecno/ Tekstil
  • Fyld: varmt for
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Superfit Girls Støvle Flavia eggplant kombi
555 kr
539 kr