12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
Kun idag:
Barnevognsrabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
superfit Girls Slipper Spotty blue

superfit Girls Slipper Spotty blue


Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Girls Slipper Spotty blue
 • superfit Girls Slipper Spotty pink
 • superfit Drengesko Spotty blå snegl
 • superfit Drengesko Spotty green
 • +2

Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287691

superfit Girls Slipper Spotty blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting skoen passer simpelthen "".

For at give dig et førsteklasses produkt, i hvis fremstilling, udover designforarbejdning, materiale og pasform, også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, Legero bestræber sig konstant på at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

SPOTTY, en sød rullesko fra superfit blev designet til de aller yngste. Ikke kun overbeviser det takket være dets søde patches i forfodsområdet, det har også alle de funktioner, der skaber en sund børnesko: den ekstremt tynde og ultrafleksible ydersål giver en behagelig bæreoplevelse og efterlader ingen uønskede mærker på gulve. Derudover er ""Splash s"" integreret i sålen, der visuelt ligner vandstænk og understøtter grebet. Let beskyttelse mod tå, hæl og led sikrer et godt stativ. Takket være den praktiske velcro-fastgørelse kan børnetøjene tages på og tages hurtigt af. Derudover holder en indvendig foring af bomuld af børnenes fødder ved en behagelig temperatur hele dagen lang. SPOTTY fra superfit tilbydes i WMS-Wide M III.

produktdetaljer:
 • Materiale: tekstil
 • Foring: tekstilforing
 • Med praktisk velcro-fastgørelse
 • >
 • Bredde: Medium
 • Sål, der ikke er mærket
"

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Girls Slipper Spotty blue
superfit Girls Slipper Spotty blue
201 kr