superfit Girls Slipper Bully lyseblå
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen
Variant:
 • superfit Girls Slipper Bully lyseblå
 • Superfit Boys Sutsko Bully denim
 • Superfit Boys Sutsko Bully truffle kombi
 • Superfit Futsko Bully pink
 • Superfit Futsko Bully grøn

Pris
245 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287693

superfit Girls Slipper Bully lyseblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik er der produceret sko af de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting sko passer simpelthen.

For at give dig et førsteklasses produkt, hvis fremstilling tager højde for ikke kun Design udførelse, materialer og pasform, men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, Legero bestræber sig konstant på at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Tøflermodellen BULLY fra superfit er den perfekte ledsager til de aller yngste børns første trin. På den ene side denne hjemmesko til babyer & småbørn overbeviser takket være sin absolut søde designsnethed, på den anden side opfylder modellen alle kravene til en sund børnesko. Den super bløde & fleksibel sål giver optimal bærekomfort, hæmmer trinnet perfekt uden at begrænse barnets fod i dets naturlige rullende bevægelse. Det slidstærkt øvre materiale sammen med det åndbare bomuldsfor giver en behagelig fodklima i skoen. Derudover er modellen udstyret med en blød & koset læderomslagssål. Takket være det praktiske velcro-fastgørelseselement kan modellen åbnes langt foran, hvilket garanterer let indglidning. BULLY tilbydes i WMS-bredde M III

produktdetaljer:
 • Materiale: tekstil
 • Foring: tekstilforing
 • Med praktisk velcro-fastgørelse
 • Bredde: Medium
 • Ikke-mærkesål

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - superfit Girls Slipper Bully lyseblå
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

superfit Girls Slipper Bully lyseblå
245 kr