Superfit Girls Sko Starlight water kombi (M)

Superfit Girls Sko Starlight water kombi (M)


Størrelsesguide
Variant:
  • Superfit Girls Sko Starlight water kombi (M)
  • Superfit Girls Sko Starlight berry kombi (M)
  • superfit Piger lavsko Stjerne lyseblå / lyserød (mellem)

449 kr
Pris
409 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A235739

Superfit Girls Sko Starlight water kombi (M)
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Disse søde piger-sko fra mærket Superfit fascinerer med sit unikke design kombineret med den beviste pasform. Udstyret med en anatomisk formet snøring kan walkerskoen åbnes meget bredt og optimalt tilpasses barnets fod. Ydersålen er super fleksibel og repræsenterer et centralt designelement med sit stjernedesign. Denne model består af en højkvalitets læderkombination og blev fremstillet i WMS bredden "M3", til mellemstore og smalle børns fødder. Den behagelige læderforing og de aftagelige lædersåle sikrer desuden den højeste komfort. Denne model kaldet Starlight kombinerer trendy design med komfort.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Velourslæder/Effektlæder
  • Fyld: Læderforing
  • Med snørrebånd
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Superfit Girls Sko Starlight water kombi (M)
449 kr
409 kr