Superfit Girls Sko Mel ocean multi (mittel)

Superfit Girls Sko Mel ocean multi (mittel)


Størrelsesguide
Variant:
  • Superfit Girls Sko Mel ocean multi (mittel)
  • Superfit Boys Sko Mel stone kombi
  • Superfit Boys Sko Mel nautic kombi

399 kr
Pris
389 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A215272

Superfit Girls Sko Mel ocean multi (mittel)
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne moderne løbesko imponerer med det innovative design kombineret med den velprøvede pasform. Den praktiske velcro-lukning gør den nem at tage på og sikre en optimal tilpasning til barnets fod. Den lette ydersål tillader bedst komfort på grund af den høje fleksibilitet. Desuden fremmer den behagelige tekstilforing og den aftagelige lædersindsål barnets velfærd. Det øverste materiale, der anvendes til denne model, kaldet Mel, er en Velourslæser-tekstil kombination af høj kvalitet i en trendy farvekombination.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Ruskind / tekstil
  • Fyld: Læderforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Superfit Girls Sko Mel ocean multi (mittel)
399 kr
389 kr