Superfit Girls Sandal Lettie pink kombi (M)

Superfit Girls Sandal Lettie pink kombi (M)


Størrelsesguide
Variant:
  • Superfit Girls Sandal Lettie pink kombi (M)
  • Superfit Girls Sandal Lettie smoke kombi (M)
  • superfit Girls Sandal Lettie lysegrå / lyserød (medium)

439 kr
Pris
429 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A235832

Superfit Girls Sandal Lettie pink kombi (M)
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne sandal er en ny udvikling og kombinerer moderne design med maksimal komfort. Den øverste del af sandalen er lavet af høj kvalitet læder og dekoreret med et flot broderi. Særligt bemærkelsesværdigt er den superlette og fleksible ydersål, som ikke kun er overbevist af deres udseende, men lover også den højeste komfort. Den bløde læderforing og lædersålen sikrer også en behagelig pasform. Med to praktiske velcro-lukninger og optimal tilpasning til barnets fod. Sandalen hedder Lettie fascinerer frem for alt af det skinnende læder i den trendy farve.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Effekt læder
  • Fyld: Læderforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Superfit Girls Sandal Lettie pink kombi (M)
439 kr
429 kr