superfit Girls Sandal Fanni lilla / lyserød (medium)
-21%
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Girls Sandal Fanni blå (medium)
  • superfit Girls Sandal Fanni lilla / lyserød (medium)
  • superfit Sandaler Fanni lysegrøn / hvid (medium)

410 kr
Pris
322 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
88 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288066

superfit Girls Sandal Fanni lilla / lyserød (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting sko passer simpelthen.

For at give dig et førsteklasses produkt, hvis fremstilling tager højde for ikke kun Design udførelse, materialer og pasform, men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, Legero bestræber sig konstant på at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne søde børn - Sand ale ved navn FANNI fra superfit er tå lukket og derfor den ideelle ledsager til alle begyndere. Delikate glitterprikker og en sød sommerfuglapplikation giver et vellykket udseende uden at forsømme det funktionelle aspekt af vandrersko: høj kvalitet og slidstærk ruskind sammen med en blød læderomslagssåle og en indvendig foring i læder, sikrer en absolut behagelig bæreoplevelse. Ved hjælp af de justerbare velcro-fastgørelseselementer kan børnesandens sko tages på og tages hurtigt af. Derudover giver den hjerteformede ydersål et stabilt trin og er også skridsikker. FANNI produceres i WMS-bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: ruskind / effekt læder
  • foring: læderfor
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
41 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Girls Sandal Fanni lilla / lyserød (medium)
4.5
25 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Girls Sandal Fanni lilla / lyserød (medium)
superfit Girls Sandal Fanni lilla / lyserød (medium)
410 kr
322 kr