superfit Girls Sand ale Maya pink (medium)
-21%
Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Girls Sand ale Maya pink (medium)
 • superfit Girls Sand ale Maya light grey (medium)

409 kr
Pris
322 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
87 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A260234

superfit Girls Sand ale Maya pink (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne ankelhøje børnehøjde sand ale fra huset af Superfit kombinerer modern det Design med maksimal komfort. Særligt bemærkelsesværdig er den superlette og fleksible ydersål, som ikke kun overbeviser med sit udseende, men også lover den højeste gåkomfort. Indretningen er fremstillet af Arnedry® af høj kvalitet. Arnedry® er den nye, åndbare mikrofiber med fremragende fugthåndtering. Synligt som læder - praktisk set mere effektivt: Arnedry® sikrer optimal åndbarhed og har samtidig en termoregulerende effekt - tørre fødder er resultatet. Sand ale ved navn Maya er udstyret med en praktisk velcrolukning i ankelområdet og en anden i forfoden for at sikre hurtig af- og påtagning samt et godt greb. Maya er fremstillet af læder af høj kvalitet og har en medium bredde (WMS bredde "M4"). Et særligt blikfang er den sommerlige sommerfugl på forfoden.

Produktdetaljer:
 • Materiale: effekt læder
 • Foring: tekstilforing
 • Med praktisk velcrolukning
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Girls Sand ale Maya pink (medium)
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Girls Sand ale Maya pink (medium)
superfit Girls Sand ale Maya pink (medium)
409 kr
322 kr