Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
superfit Girls Sand ale Fanni grå/rosa (medium)
-24%
Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Girls Sand ale Fanni blue/ pink (medium)
 • superfit Drenge Sandal Freddy blå / gul (medium)
 • superfit Drenge Sandal Freddy blå / orange (medium)
 • superfit Drenge Sandal Freddy lysegrå / grøn (medium)
 • +2

371 kr
Pris
281 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
90 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306433

superfit Girls Sand ale Fanni grå/rosa (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

FANNI fra superfit er en lukket tå Sand ale til babyer og småbørn, fremstillet af en slidstærk læder/tekstilkombination af høj kvalitet. Med den bløde, læderbeklædte indersål og det behagelige læderfor, som sikrer optimal åndbarhed og en behagelig fornemmelse, er børnene komfortable og altid godt ventileret, når temperaturen stiger. Takket være de praktiske velcrolukninger kan modellen hurtigt og nemt tages af og på, og desuden kan Sand ale tilpasses individuelt til barnets fod. Den skridsikre ydersål, som er profileret med søde små hjerter, sikrer stabilitet og sikkerhed under de første skridt. FANNI er den ideelle følgesvend gennem sommeren for alle nybegyndere inden for løb og fås i WMS-vidden M IV.

Produktdetaljer:
 • Materiale: ruskind/tekstil
 • Foring: læderforing
 • Med praktiske velcrolukninger
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Girls Sand ale Fanni grå/rosa (medium)
4
20 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Girls Sand ale Fanni grå/rosa (medium)
superfit Girls Sand ale Fanni grå/rosa (medium)
371 kr
281 kr