Superfit Girls Futsko Bully Flower water kombi

Superfit Girls Futsko Bully Flower water kombi


Størrelsesguide
  • Superfit Girls Futsko Bully Flower fire

209 kr
Pris
189 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr (10%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A235958

Superfit Girls Futsko Bully Flower water kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Skoene er lavet af højkvalitativ, trykt tekstil og er udstyret med en bred velcro lukning. Futskoen kan åbnes bredt og optimalt tilpasses barnets fod. Non-marking såleb er særligt let og fleksibel og er designet til at understøtte barnets naturlige bevægelse. Perforeringen i ydersålen og beklædningen i ren bomuld sikrer et behageligt fodklima. Sutskoene, kaldet Bully, overbeviser med den velprøvede pasform og er tilgængelig i mange varianter.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fyld: tekstilfor
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Superfit Girls Futsko Bully Flower water kombi
209 kr
189 kr
Top mærker