Superfit Girls Futsko Bully Flower fire

Superfit Girls Futsko Bully Flower fire


Størrelsesguide
  • Superfit Girls Futsko Bully Flower water kombi

219 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A235928

Superfit Girls Futsko Bully Flower fire
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Disse ankelhøje sko er lavet af høj kvalitets tekstil og fås i mange legende farvekombinationer. Futskoene har en bred åbning og kan optimalt tilpasses barnets fod ved hjælp af den praktiske velcro. Ydersålen har de dokumenterede egenskaber: Den er let, fleksibel og smitter ikke af. Perforeringen på undersiden af sålen, sammen med den åndbare bomuldsforing sikrer en særlig behagelig pasform.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fyld: tekstilfor
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Superfit Girls Futsko Bully Flower fire
219 kr
199 kr
Top mærker