Superfit Girls Futsko Bonny pink kombi

Superfit Girls Futsko Bonny pink kombi


Størrelsesguide

219 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr (9%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A236234

Superfit Girls Futsko Bonny pink kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Disse Mary Jane-stilede sutsko har et flot design og den velprøvede Superfit-pasform. Den praktiske velcro-lukning muliggør let af- og påtagning. Ydersålen er særlig let og fleksibel for at sikre optimal komfort. Desuden forhindres uønsket misfarvning. Den indvendige foring er af høj kvalitet i ren bomuld og perforering i ydersålen sikrer et behageligt fodklima. Disse futsko, kaldet Bonny, er lavet af en slidstærk tekstil som er udstyret med en trendy applikation på fodenden. Bonny er tilgængelig i mange forskellige designs og farver.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fyld: tekstilfor
  • Med praktisk velcrolukning
  • Non-Marking-Sål

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Superfit Girls Futsko Bonny pink kombi
219 kr
199 kr
Top mærker