Superfit Girls Futsko Belinda water kombi

Superfit Girls Futsko Belinda water kombi


Størrelsesguide
Variant:
  • Superfit Girls Futsko Belinda water kombi
  • Superfit Girls Sutsko Belinda smoke kombi
  • Superfit Girls Futsko Belinda stone kombi
  • superfit Girls Slipper Belinda gul
  • superfit Girls Slipper Belinda grå

239 kr
Pris
210 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
29 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A236405

Superfit Girls Futsko Belinda water kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Takket være sin slanke form, er disse Mary Jane-stilede futsko ideel til slanke pigerfødder (WMS bredde "M3"). Den praktiske velcro-lukning gør det let at tage futskoene af og på. Non-marking sålen er særligt fleksibel og repræsenterer et centralt designelement med sin sommerfugleform i hælområdet. Lufthullerne på ydersålen, sammen med den åndbare bomuldsforing sikre et behageligt fodklima. Denne model kaldet Belinda er lavet af tekstiler af høj kvalitet med optimal pasform og højeste komfort.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fyld: tekstilfor
  • Med praktisk velcrolukning
  • Non-Marking-Sål

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Superfit Girls Futsko Belinda water kombi
239 kr
210 kr