superfit Drengesko Spotty lyseblå
-24%
Størrelsesguide

201 kr
Pris
152 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A287760

superfit Drengesko Spotty lyseblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting sko passer simpelthen.

For at give dig et førsteklasses produkt, hvis fremstilling tager højde for ikke kun Design udførelse, materialer og pasform, men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, Legero bestræber sig konstant på at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Med SPOTTY er det at lære at gå sjovt indendørs: den nye hjemmesko-model til begyndere af mærket superfit er ikke kun ankelhøj og giver dermed optimal stabilitet og støtte under de første skridt , den superlette og fleksible såle giver også perfekt gåkomfort uden at begrænse den naturlige rullende bevægelse af barnets fod. Derudover pletter sålen ikke og efterlader derfor ingen uønskede spor på gulve. Skoene kan derfor bæres hjemme, i crèche eller i børnehaven uden tøven. Et tekstil i høj kvalitet i mange søde Designsød og en åndbar bomuldsfor gør det muligt at holde børns fødder ved en behagelig temperatur hele dagen lang. Takket være velcro-fastgørelsen er det altid let at glide i børnesko. SPOTTY fra superfit er produceret i WMS-Wide M III

produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Foring: tekstilforing
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Bredde: Medium
  • Ikke-mærket sål

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Drengesko Spotty lyseblå
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Drengesko Spotty lyseblå
superfit Drengesko Spotty lyseblå
201 kr
152 kr