superfit Drenge støvler Icebird blå/grøn (brede)

superfit Drenge støvler Icebird blå/grøn (brede)


Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Girls Støvler Icebird grå/rosa (medium)
 • superfit Drenge støvler Icebird blå/grøn (brede)

446 kr
Pris
437 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248661

superfit Drenge støvler Icebird blå/grøn (brede)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ved fremstillingen ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter, stræber Legero konstant efter at anvende den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne vinterstøvle er kendetegnet ved sin modern es Design og gennemprøvede funktionalitet. GORE-TEX®-varmeforingen giver optimal varmeisolering og vandtæthed, samtidig med at den er yderst åndbar. Støvlen kan åbnes meget bredt og tilpasses godt til barnets fod ved hjælp af den anatomisk formede snøring. Denne model kaldet "Icebird", der er tildelt WMS-vidde "W" (wide), giver tilstrækkelig frihed til bredere børnefødder. Overdelen er fremstillet af en kombination af ruskind og tekstil af høj kvalitet, og indersålene er udtagelige. "Icebird" er den optimale ledsager gennem den kolde årstid.

Produktdetaljer:
 • Materiale: velour/ tecno/ tekstil
 • Foring: varm foring
 • Med snørebånd for perfekt pasform
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: bred (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Drenge støvler Icebird blå/grøn (brede)
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Drenge støvler Icebird blå/grøn (brede)
superfit Drenge støvler Icebird blå/grøn (brede)
446 kr
437 kr