superfit Drenge Sandal Mike 3.0 (medium)
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Drenge Sandal Mike 3.0 (medium)
  • Superfit Sandal Mike 2 water kombi (M)
  • superfit Drenge Sandal Mike 3.0 blå / grøn (medium)
  • superfit  Sandaler Mike 3.0 blå (medium)

Pris
409 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288202

superfit Drenge Sandal Mike 3.0 (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting sko passer simpelthen.

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvis fremstilling tager hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, udover designarbejde, materiale og pasform, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne børnesandmodel er ikke kun visuelt tiltalende, men også funktionel. To praktiske velcro-fastgørelser sikrer hurtig og nem påklædning og afklædning samt gode justeringsmuligheder. Den robuste ydersål i gummi er især let og sikrer maksimal gåkomfort. Tekstilfor i høj kvalitet og en læderdækket indersål sikrer desuden en behagelig bærekomfort. Den øverste er lavet af slidstærkt tekstil og er især kendetegnet ved sporty farvevariationer. Denne model kaldet Mike er lavet i medium bredde (WMS bredde ""M4"") og er den ideelle ledsager til alle udendørs aktiviteter på varme dage.

produktdetaljer:
  • Materiale: Ruskind læder / tekstil
  • For: tekstilfor
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)
"

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Drenge Sandal Mike 3.0 (medium)
superfit Drenge Sandal Mike 3.0 (medium)
409 kr