superfit Drenge Sandal Mike 3.0 blå / grøn (medium)

superfit Drenge Sandal Mike 3.0 blå / grøn (medium)


Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Drenge Sandal Mike 3.0 blå / grøn (medium)
  • superfit Drenge Sandal Mike 3.0 (medium)

Pris
409 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288207

superfit Drenge Sandal Mike 3.0 blå / grøn (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-Børnesko med det højeste karakter. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting sko passer simpelthen.

For at give dig et førsteklasses produkt, i hvilket produktionen ikke kun design udførelse, materiale og pasform, men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer tages i betragtning stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Disse børn- Sand ale af superfit ved navn MIKE er ikke kun visuelt imponerende, men også funktionel. To praktiske velcro-fastgørelsesmidler, som kan indstilles i bredden, sikrer hurtig forbinding og afklædning. Den skridsikre ydersål i den dynamiske Design en er særlig let og sikrer maksimal gåkomfort. En blød neoprenforing samt den bløde læderomslagssåle giver desuden en særlig behagelig bærekomfort. Den øverste består af en slidstærk velour / tekstilblanding og imponerer med sine sportslige farvekombinationer. MIKE tilbydes i WMS-Wide M IV og er den ideelle ledsager til alle udendørs aktiviteter på varme dage.

produktdetaljer:
  • Materiale: ruskind / tekstil
  • Foring: tekstilforing
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Drenge Sandal Mike 3.0 blå / grøn (medium)
409 kr