superfit Drenge Sandal Flow lysegrå / grøn (medium)

superfit Drenge Sandal Flow lysegrå / grøn (medium)


Størrelsesguide

Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289896

superfit Drenge Sandal Flow lysegrå / grøn (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting sko passer simpelthen.

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvis fremstilling tager hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, udover designarbejde, materiale og pasform, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

FLOW fra superfit er den klassiske blandt vandrerne Sand. Modellen til babyer og småbørn består af ruskind af høj kvalitet i kombination med slidstærkt tekstil. Takket være sofistikeret teknologi er sålen særlig let, fleksibel og holdbar og tillader altid en naturlig rullende bevægelse af barnets fod. Der anvendes kun materialer af høj kvalitet i den indre sko: blødt læderfor og en polstret læderfodseng sikrer maksimal gåkomfort. Sand to velcro-fastgørelser gør det hurtigt og nemt at tage på og tage af. FLOW er derfor den ideelle ledsager for de aller yngste og fås i bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil / ruskind
  • Foring: tekstilfor
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Drenge Sandal Flow lysegrå / grøn (medium)
335 kr