superfit  Drenge lav sko Ulli blå/grøn (medium)

superfit Drenge lav sko Ulli blå/grøn (medium)


Størrelsesguide

446 kr
Pris
437 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248635

superfit Drenge lav sko Ulli blå/grøn (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ved fremstillingen ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter, bestræber Legero sig hele tiden på at anvende den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne modern e rollator imponerer med sin optimale pasform kombineret med den højeste funktionalitet. Der blev lagt særlig vægt på den superlette PU-ydersål, som ikke kun er overbevisende på grund af sit udseende: dens høje fleksibilitet sikrer den bedste gåkomfort og et godt greb. Den anatomisk formede snørebånd giver optimal tilpasning til barnets fod. Takket være den patenterede GORE-TEX® softforing er skoen fuldstændig vandtæt og meget åndbar på samme tid. På grund af den bløde foring er denne løbeunderbuks særlig velegnet til overgangssæsonen. Overdelen er lavet af en kombination af ruskind og tekstil af høj kvalitet i et trendy farvemix. Denne model kaldet Ulli har også en udtagelig indersål af tekstil.

Produktdetaljer:
  • Materiale: velour/ tekstil
  • Foring: fleeceforing
  • Med snørebånd til perfekt pasform
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Drenge lav sko Ulli blå/grøn (medium)
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit  Drenge lav sko Ulli blå/grøn (medium)
superfit Drenge lav sko Ulli blå/grøn (medium)
446 kr
437 kr