Superfit Boys Sutsko Bully Rennauto water kombi

Superfit Boys Sutsko Bully Rennauto water kombi


Størrelsesguide

239 kr
Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
38 kr-16%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A235902

Superfit Boys Sutsko Bully Rennauto water kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Disse ankelhøje sutsko fra Superfit er lavet af højkvalitets tekstil. Takket være den praktiske velcro-lukning har sutskoene en bred åbning og det er dermed let at tage dem af og på. Ydersålen har de dokumenterede Superfit funktioner: De er lette, fleksible og farven smitter ikke af.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fyld: tekstilfor
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Superfit Boys Sutsko Bully Rennauto water kombi
Superfit Boys Sutsko Bully Rennauto water kombi
239 kr
201 kr