STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Superfit Boys Sutsko Bill Monster sort kombi

Superfit Boys Sutsko Bill Monster sort kombi


Størrelsesguide
Variant:
  • Superfit Boys Sutsko Bill Monster sort kombi
  • superfit Drengesko Bill grøn
  • superfit Drengesko Bill sort dino
  • Superfit Boys Sutsko Bill Monster sort
  • +5

239 kr
Pris
219 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A235909

Superfit Boys Sutsko Bill Monster sort kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Disse sutsko imponerer med det frække ansigt på fodenden og den dokumenterede funktionalitet. Sutskoene er lavet af slidstærkt tekstil og er udstyret med en praktisk velcro-lukning. Dette sikrer at de er nemme at tage af og på. Den åndbare bomuldforing og perforeret sål er kombineret for at skabe et behageligt fodklima. Desuden er de konstrueret til at være ekstremt fleksibel for at sikre den bedste gangkomfort. "Bill" er blevet klassikeren af futsko, dette beviser de ved sin optimale pasform og forskellige designs.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fyld: tekstilfor
  • Med praktisk velcrolukning
  • Non-Marking-Sål

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Superfit Boys Sutsko Bill Monster sort kombi
239 kr
219 kr