Superfit Boys Støvler Husky1 charcoal multi
Størrelsesguide
Variant:
 • Superfit Boys Støvler Husky1 charcoal multi
 • Superfit Boys Støvler Husky1 ocean multi (mittel)
 • Superfit Girls Støvle Husky1 water kombi (mittel)

569 kr
Pris
484 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
85 kr-15%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A215307

Superfit Boys Støvler Husky1 charcoal multi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne trendy snestøvler er lavet af slidstærkt tekstilmateriale og er med reflekterende elementer. Funktionerne i GORE-TEX® varmforing sikrer en optimal varmeisolering og vandtæthed, kombineret med en høj åndbarhed. PU-ydersålen er super fleksibel på grund af dets specielle design. Dette sikrer maksimal gåkomfort. Støvlen kan nemt åbnes ved hjælp af den praktiske velcro og tilpasses til barnets fod. Modellen kaldet Husky er udstyret med aftagelige indlægssåler. Husky kombinerer den højeste komfort med de bedste funktioner - og fås i forskellige varianter.

Produktdetaljer:
 • Materiale: Camoscio / tekstil
 • Fyld: varmt for
 • Med praktisk velcrolukning
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Superfit Boys Støvler Husky1 charcoal multi
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
4 Bedømmelse
 
3
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Superfit Boys Støvler Husky1 charcoal multi
569 kr
484 kr