Familiebonus: Få 10% rabat!
Familiebonus: Få 10% rabat!
Kopiér koden
JDM23460
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Superfit Boys Støvler Groovy stone multi (mittel)

Superfit Boys Støvler Groovy stone multi (mittel)


Størrelsesguide

599 kr
Pris
521 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
78 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A215444

Superfit Boys Støvler Groovy stone multi (mittel)
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne vinterstøvle imponerer med trendy design kombineret med maksimal funktionalitet. Funktionerne i GORE-TEX® varmforing sikrer en optimal varmeisolering og vandtæthed, kombineret med en høj åndbarhed. Takket være den praktiske velcro er de lettere at glide i og tilpasser sig barnets fod optimalt. Den super-fleksible ydersål er meget let og giver høj komfort. Denne model kaldet Groovy består af en velourlæder-tekstil kombination af høj kvalitet. Groovy har også aftagelige indlægssåler.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Velourslæder/ Tekstil
  • Fyld: varmt for
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Superfit Boys Støvler Groovy stone multi (mittel)
599 kr
521 kr