Superfit Boys Sko Mel nautic kombi

Superfit Boys Sko Mel nautic kombi


Størrelsesguide
  • Superfit Girls Sko Mel stone multi (mittel)
  • Superfit Boys Sko Mel stone kombi
  • Superfit Girls Sko Mel ocean multi (mittel)
  • Superfit Boys Sko Mel stone kombi

475 kr
Pris
465 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr (2%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A215287

Superfit Boys Sko Mel nautic kombi
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne søde walker kombinerer moderne design med den velprøvede pasform. Den sporty ydersål er ekstra lys og fleksibel designet til at understøtte fodens naturlige rullende bevægelse. Den praktiske velcro-lukning gør det nemt at komme i skoen og giver den et sikkert hold. Skaftet er lavet af velouslæder i høj kvalitet, i trendy farvekombinationer. Denne model kaldet Mel har en behagelig læderforing og en aftagelig lædersåle.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Velourlæder
  • Fyld: Læderforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Superfit Boys Sko Mel nautic kombi
475 kr
465 kr
Top mærker