Sterntaler Varmepude Erwin 3151730

Sterntaler Varmepude Erwin 3151730

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr
109 kr
70 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 39 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A202109

Sterntaler Varmepude Erwin 3151730
Varmepude med havrefyld og en rangle. Kan varmes i ovnen.

Detaljer:
 • Pleje: vaskbar op til 40 °C

 • Vigtig information:
  Benyt aldrig varmepuden uden betræk. Betrækket er udskifteligt, hvis det skulle blive snavset. Varmepuden må ikke blive for varm eller for tør. Varmepuden skal anvendes med et rent betræk og skal opbevares tørt og køligt. Må under ingen omstændigheder anvendes til nyfødte under 1 måned. Varmes op i ovnen. Kan også varmes i microovnen (f. eks. 600 Watt ca. 1,5 Min.) test varmen efter opvarmning med hånden og giv først varmepuden til barnet, kom varmepuden i betrækket og test igen efter ca. 5 min, for at være helt sikker på at puden ikke er for varm.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Sterntaler Varmepude Erwin 3151730
  109 kr
  70 kr