Sterntaler Strikket opvarmningspose lyserød

Sterntaler Strikket opvarmningspose lyserød


Variant:
  • Sterntaler Strikket opvarmningspose lyserød
  • Sterntaler Strikket opvarmningspose blå

Pris
114 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278641

EAN: 4055579075849

Sterntaler Strikket opvarmningspose lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lyserød opvarmningspose lavet af bomuldsstrik med strikket i stjernemotiv, der giver meget varme og komfort til lidt ondt og smerter. Så det er et godt alternativ til den kendte varmtvandsflaske og er også velegnet til børn. Opvarmningsposen kan bruges fra 1 måned.

Detaljer:
  • Mål: 22 cm
  • Yderste stof: 100 % bomuld
  • Materialeindløb: Cover: 100% bomuld
  • Materialeudfyldning: 100% havre
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 ° C
  • Alder: fra 1 måned
agtelse
Specielle instruktioner til sikker håndtering af varmepuderne: Brug aldrig havresæk uden et ydre dæksel til barnet. Havreposen skal udskiftes, hvis der opstår misfarvninger og forbrændinger. Dette kan være forårsaget af forkert håndtering (overophedning eller overdørring). Havresække må kun placeres i det rene og tørre ydre hus. Opbevar havresække på et tørt og køligt sted for at undgå kimdannelse. Varmepuden må ikke bruges til premature babyer og børn under 1 måned. Havreposen er beregnet til opvarmning i ovnen. Når du bruger mikrobølger (eksempel: 600 watt ca. 1,5 min.), Skal du vente ca. 5 min. efter førstehåndsopvarmningstesten og udfør en andenhånds opvarmningstest, inden den sættes i tekstilafdækningen, da en temperaturstigning forventes.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sterntaler Strikket opvarmningspose lyserød
114 kr