❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Sterntaler Strik Mobile Cloud
Pris
221 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A284615

EAN: 4055579004160

Sterntaler Strik Mobile Cloud
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde strikede mobil med en sky og stjerner er lavet af 100% organisk bomuld. Sterntals mobil imponerer med sine bløde farver, og det bløde materiale er især behageligt. Om nødvendigt kan den strikkede mobil vaskes omhyggeligt med hånden.

produktdetaljer:
  • Mål (L x B x H): 23 x 17 x 5,5 cm
  • Materiale ydre stof: 100% organisk bomuld
  • Høj kvalitet forarbejdning
  • Rengøring: håndvask
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
For at forhindre mulig skade i sammenfiltring fjernes dette legetøj, når barnet begynder at kravle på fire. Bemærk, at legetøjet kun kan spille en del af melodierne. Opbevar beskrivelsen for yderligere spørgsmål. Klorblegemiddel er ikke muligt. Tørring i tumbler er ikke mulig. Stryg ikke.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sterntaler Strik Mobile Cloud
Sterntaler Strik Mobile Cloud
221 kr