Sterntaler Nakkerulle M Mariehønen Katharina

Sterntaler Nakkerulle M Mariehønen Katharina

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 4-8 hverdage
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr
149 kr
95 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 54 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A166119

Sterntaler Nakkerulle M Mariehønen Katharina
Nakkerulle i dejlige bløde og komfortable materialer. Støtter hovedet under køreture i bilen. Foret med styroporkugler, som tilpasser sig nakken optimalt. Med mulighed for at fastgøre en sut. Passer til alle sutter med eller uden ring.

Detaljer:
 • Fyld: Styroporkugler
 • Alder: fra 3 måneder
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Service

  Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

  I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

  Læs mere her

  Sterntaler Nakkerulle M Mariehønen Katharina
  149 kr
  95 kr