Sterntaler Mabel varmepude

Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Sterntaler mus Mabel

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291040

EAN: 4055579108790

Sterntaler Mabel varmepude
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mouse Mabel varmepude lavet af fleece, trøje og poly bomuld. Det baby- og børnevenlige alternativ til en varmt vandflaske! Havreposen kan let fjernes for at varme den op i ovnen eller mikrobølgeovnen.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde) : 25 x 23 x 9 cm
  • materiale fleece: 100% polyester
  • Materiale Poly bomuld: 60% bomuld, 40% polyester
  • Trøjesmateriale: 100% bomuld
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 40 ° C
  • Alder: fra 1 måned
Opmærksomhed
Specielle instruktioner til sikker håndtering af varmepuderne: Brug aldrig havresæk uden et ydre låg til barnet. Havreposen skal udskiftes, hvis der opstår misfarvning eller forbrændinger. Dette kan være forårsaget af forkert håndtering (overophedning eller overtørring). Placer kun havreposen i det rene og tørre ydre låg. Opbevar havresække på et tørt og køligt sted for at undgå kimdannelse. Varmepuden må ikke bruges til premature spædbørn og børn under 1 måned. Havreposen er beregnet til opvarmning i ovnen. Når du bruger mikrobølgeovnen (eksempel: 600 watt i ca. 1,5 minutter), skal du vente ca. 5 minutter efter den første håndsopvarmningstest og udfør en andenhånds opvarmningstest, før havreposen anbringes i tekstilafdækningen, da en temperaturstigning forventes.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Sterntaler Mabel varmepude
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
5 Bedømmelse
 
4
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Sterntaler Mabel varmepude
111 kr