Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Sterntaler GOTS strikket legefigur gribering
Bæredygtig

Sterntaler GOTS strikket legefigur gribering


Variant:
  • Sterntaler GOTS strikket legefigur gribering
  • Sterntaler GOTS strikket legefigur med gribering mus Mabel

Vejl. pris¹
136 kr
Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326479

EAN: 4055579550360

Sterntaler GOTS strikket legefigur gribering
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde strikkede gribefigur med motivet Emmi æsel fra Organic Cotton er særlig nem at gribe for børnehænder og er derfor allerede egnet til de helt små. Forskellige farver og detaljer - som f.eks. det strikkede ansigt eller de søde 3D-ører - giver din lille skat forskellige taktile muligheder og visuelle stimuli, hvilket vækker nysgerrighed og fremmer sanserne.

Den strikkede gribefigur er GOTS-certificeret. Sterntaler er fair - af hensyn til miljøet og for at beskytte det, der ligger dem på sinde. Fra produktionskæden til levering stiller Global Organic Textile Standard strenge krav til forarbejdningen af tekstiler fremstillet af certificerede økologisk producerede naturfibre.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16 x 6,5 x 5 cm
  • Ideel til hjemmet og på farten
  • Materiale yderstof: 100 % bomuld
  • Rengøring: skånsom vask ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Opmærksomhed
Klorinblegemiddel ikke muligt. Tørring i tørretumbler ikke mulig. Må ikke stryges.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sterntaler GOTS strikket legefigur gribering
Sterntaler GOTS strikket legefigur gribering
Vejl. pris¹ 136 kr
129 kr