Steiff Vendbar vest til drenge, marineblå

Steiff Vendbar vest til drenge, marineblå


Størrelsesguide

520 kr
Pris
487 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A319629

Steiff Vendbar vest til drenge, marineblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eksklusiv børnemode fra Steiff !

Kun det bedste er godt nok til børn - Steiff -filosofien afspejler sig også i børnemode. Den sofistikerede tøjkollektion med klassisk Design og flatterende farver.

Med vores puffy veste med polstring kan små eventyrere nyde hver en tur, selv på køligere dage. Takket være den økologiske BIONIC-FINISH®ECO imprægnering uden blødgøringsmidler er ydermaterialet vind- og vandafvisende samt åndbart. En lynlås med hageskærm forhindrer, at den kan komme i klemme. Den opstående krave beskytter nakken. Små skatte finder et sikkert sted i lommerne. De store ærmegab giver aktive drenge bevægelsesfrihed. Marineblå er klassisk kombineret med smarte jeans. Et fluffy Steiff bamsermotiv og en reflektor ledsager din lille pige på hver eneste udflugt. Lad os komme af sted!

Produktdetaljer:
  • Primærfarve: blå
  • farvemønster: ensfarvet
  • Reversibel funktion
  • Åndbar
  • Vandafvisende
Materiale og plejeanvisninger:
  • Materiale: Udvendigt materiale: 100 % polyester, fyld: 100 % polyester
  • 40° C farvet vask
  • Må ikke tørretumbles
  • Må ikke bleges
  • Må ikke stryges

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
281 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Vendbar vest til drenge, marineblå
Steiff Vendbar vest til drenge, marineblå
520 kr
487 kr