Steiff Toucan Toco 28 cm
Pris
738 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291487

EAN: 4001505024467

Steiff Toucan Toco 28 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Beskyt biodiversiteten sammen med os. I samarbejde med National Geo-grafik blev der oprettet en særlig plysdyresamling for at støtte foranstaltninger til bevarelse af biodiversitet. Samlingen inkluderer dyr, der bruges til artsbeskyttelsesprojektet National Geo grafisk Photo Ark af Joel Sartore. Han fotograferer truede arter over hele verden, før de uddør. Dit køb understøtter en god sag! Indtægterne fra salget af alle National Geo grafiske produkter støtter forskere, opdagere og forskere fra National Geo graphic Society rundt om i verden. De tropiske skove i Sydamerika er hjemsted for tukanen. Og dette habitat tages i vid udstrækning fra ham. Dette er, hvad Toco Toucan vil rapportere. Han vil vise, hvor smuk hans art er og bede om forståelse for hans beskyttelse. Den vidunderlige fugl, der er lavet af blød plys, er 28 cm høj og står på grå fødder. Til lastrummet bearbejdes en granulatpose i bagenden. Det lange typiske næb og øjenområdet holdes i orange. Spidsen af ??næbbet er sort. Den sorte tukan har et hvidt brystområde. Farvningen blev opnået her, ligesom med de sorte kløer, perfekt ved forseggjort airbrush-teknik. Så vidunderligt iøjnefaldende og smuk som naturen har designet det, er Toco Toucan nu tilgængelig til at forstå slagtilfælde. Han vil gerne være et fremragende medlem af en samling, men han kan også formidle sit budskab alene. Dette gør ham til den ideelle gave til folk med forbindelse til noget særligt.

produktoplysninger:
\ t
  • Serie: National Geo-grafik
  • kontaktorknap: med rustfrit stål ""knap i øret
  • Materiale: lavet af kælet blød plys
  • Materiale sammensætning: 100% polyester
  • Fyld: fyldt med syntetisk fyldmateriale
  • øjne: med plastøjne
  • Farve: sort / / orange hvid
  • Størrelse: 30 cm
  • Pleje instruktioner: maskinvaskes ved 30 ° C
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Toucan Toco 28 cm
738 kr