Steiff tæppe, sky danser
Variant:
  • Steiff tæppe, sky danser
  • Steiff Tæppe, for evigt blå
  • Steiff Boys-tæppe, sort iris

Pris
232 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286776

EAN: 4059991147436

Steiff tæppe, sky danser
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eksklusiv børnemode fra Steiff!
Kun den bedste er god nok til børn Steiff -
denne filosofi afspejles
også

i børnenes mode
Design. Den sofistikerede outfitkollektion med klassiske og smigrende farver.
På dette tæppe er det hyggeligt. Her finder de små et første eget sted for aktiviteter og at blive beundret. Slidstærkt trøje er let polstret. Målende 65 x 95 cm er det gennemsøgende tæppe let at opbevare og kan tages med dig derhjemme eller ude og omkring. Det er en fantastisk gave til fødselen. Lyserøde striber dekorerer hvert værelse.
Bare i tilfældet, holder bamse Steiff-motiver på
begge sider af tæppet og holder
din lille ens øjne åbne. Med en vellykket garanti! Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Velegnet til tørretumbler
  • Størrelse: ca. længde x bredde 95 x 65 cm
  • Testet i henhold til Oeko-Tex Standard 100

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topseller

Steiff tæppe, sky danser
232 kr