Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Steiff Soft Cuddly Friends My first Steiff Hoppie bunny, lyseblå
p.t. udsolgt

Steiff Soft Cuddly Friends My first Steiff Hoppie bunny, lyseblåPris
245 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311592

EAN: 4001505242069

Steiff Soft Cuddly Friends My first Steiff Hoppie bunny, lyseblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Glædelig fødsel!"

My first Steiff , der er 26 cm høj og dejlig blød, lykønsker Hoppie Hase fra Soft Cuddly Friends -familien af hele sit hjerte. Hun er glad for den nyankomne og elsker at nusse sig ind til hans kind - selv om natten i hans barneseng.

Når babyen vågner, ligger My first Steiff Hoppie Hase hos ham. Det lugter hurtigt bekendt. De små hænder kan mærke den babybløde plys, den broderede kaninsål og granulatposerne i arme, ben og bagdel. De mærker munden, den lille næse, øjnene og de vidunderligt lange ører, hvori fingrene næsten forsvinder. Men fortæl mig: Hvad har Hoppie Rabbit i sit venstre øre?....

Soft Cuddly Friends My first Steiff Hoppie-haren i lyseblå er en kærlig gave til livets begyndelse!

Produktdetaljer:\t
 • Mål (højde): 26 cm
 • Farve: lyseblå
 • Materiale: 100% polyester
 • Fyld: syntetisk
 • Med broderede øjne
 • Med "knap i øret" i rustfrit stål

Plejeanvisninger
 • 30°C skånsom vask
 • Må ikke bleges
 • Må ikke tørretumbles
 • Må ikke stryges
 • Må ikke renses tørt

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Steiff Soft Cuddly Friends My first Steiff Hoppie bunny, lyseblå
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers