Steiff Soft Cuddly Friends Musikboks Iggy Isbjørn 13 cm
p.t. udsolgt

Steiff Soft Cuddly Friends Musikboks Iggy Isbjørn 13 cm

 • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr
299 kr
248 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 51 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A219426

Steiff Soft Cuddly Friends Musikboks Iggy Isbjørn 13 cm
Soft Cuddly Friends Iggy isbjørnens musikboks er en vidunderlig musikboks med sit pote vedhæng, det geometriske mønster på bagsiden og isbjørnens ansigt. Den berømte sang "Lalelu" spilles når der trækkes i poten. Musikboksen er 13 cm stor, musikboksen er aftageligt. En vidunderlig gaveide til fødsel og dåb. Gør både baby og forældre glade.

Detaljer:
 • Størrelse: 13 cm
 • Musik: "LaLeLu"
 • Farve: Hvid
 • Materiale: plys
 • Fyldt med syntetisk materiale
 • Øjne: Med broderede øjne
 • Knap: af rustfrit stål "-knap i øret"
 • Pleje: Bør kun vaskes med en fugtig klud
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Steiff

  Steiff – Bamsen med knap i øret

  Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

  Den fantastiske historie om Margarete Steiff

  Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

  Steiff byder på et bredt sortiment

  Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.