Steiff Soft Cuddle Friends-hvalp Peppi 28 cm

Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291725

EAN: 4001505083594

Steiff Soft Cuddle Friends-hvalp Peppi 28 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den søde, 28 cm høje Peppi-hvalp er en fantastisk legekammerat. I balderne såvel som i de fire poter er der arbejdet med granulatposer. Mund- og næsebro er broderet med sort. Et meget specielt træk er det højre øje, der er omkranset af mørkebrun plys. Derudover er der en blød brun næse og sjove, lange, lidt bølget floppy ører.

produktdetaljer:
  • Størrelse (længde): 28 cm
  • med rustfrit stål ""knap i øre
  • Materiale: lavet af blød blød plys
  • Materialesammensætning: 100% polyester
  • Påfyldning: fyldt med syntetisk påfyldningsmateriale
  • øjne: med plastik øjne
  • Vedligeholdelsesinstruktioner: 30 ° C skånsom vask, Må ikke bleges, må ikke tørretumbler, ikke stryges, ikke tørrens
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Steiff Soft Cuddle Friends-hvalp Peppi 28 cm
5
357 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 324
 
4 stjerner
| 26
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Steiff Soft Cuddle Friends-hvalp Peppi 28 cm
Steiff Soft Cuddle Friends-hvalp Peppi 28 cm
260 kr