Steiff romperdragt sæt 2-delt, sandskal

Steiff romperdragt sæt 2-delt, sandskal


Størrelsesguide

335 kr
Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A298444

Steiff romperdragt sæt 2-delt, sandskal
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kun det bedste er godt nok for børn - denne Steiff-filosofi afspejles også i børnemode. Den sofistikerede outfit-kollektion med klassisk design og smigrende farver.

Lavet af fløjlsagtig organisk velour og i et sæt på 2 med en let langærmet skjorte, vil denne hyggelige romperdragt glæde små trendsættere. Slip kraver på den langærmede skjorte samt trykknapper på stropperne og benene på romperdragten hjælper med at sætte den på. Vidunderligt blødt, Allround, de holder dig varm og tilbyder aktive børn fri bevægelighed. Beige-brune striber er trendy iøjnefaldende. Bare hvis din lille ledsages af et fluffy bamse Steiff-bjørnemotiv hele dagen. Basic s er lavet af økologisk bomuld.

produktdetaljer:
 • Materiale: 85% bomuld, 15% polyester
 • Vaskes ved 30 ° C, delikat vask
 • Må ikke bleges
 • Blid tørring
 • Moderat varm Strygning
 • Ikke renseri
 • Materiale: 85% bomuld, 15% polyester
 • Kan vaskes ved 30 ° C, delikat vask
 • Bleg ikke
 • Blid tørring
 • Moderat varm strygning
 • Ikke renseri

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff romperdragt sæt 2-delt, sandskal
Steiff romperdragt sæt 2-delt, sandskal
335 kr
334 kr