Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Steiff Protect Me Chinchilla Chinchi 18 cm

Steiff Protect Me Chinchilla Chinchi 18 cm


Variant:
  • Steiff Protect Me Chinchilla Chinchi 18 cm
  • Steiff Protect Me Hummi Humboldtpinguin 35 cm
  • Steiff Protect Me Gorilla Boogie 35 cm

Pris
434 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A252291

EAN: 4001505070143

Steiff Protect Me Chinchilla Chinchi 18 cm
Em 18 cm høj chinchilla fra Protect Me serien. Dette søde nattedyr lever i naturen i de sydamerikanske lande Peru, Bolivia, Chile og Argentina, og bor primært i bjergområderne. På grund af sin ekstremt bløde frakke er dette dyr stærkt jaget i naturen og er derfor i fare for udryddelse. Fangst og opbevaring som kæledyr bidrager til dette, da det eksporteres og sælges over hele verden til caging. Modelet på naturlig skønhed, er Chinchi lavet af koselig blød plys i grå / hvid. De brune ansigtsgenstande med de smukke grå nuancer samt de lidt rosa indre ører og midten af næsen udgør det dejlige lille ansigt. Under den cremefarvede mave ser de lyserøde skyggepote ud. Det hvide skæg forstærker et barns ønske om at forkæle sin chinchi med masser af forkælelse.

Detaljer:
  • Størrelse: 18 cm
  • Farve: grå, hvid
  • Materiale: af særdeles blødt imiteret pels.
  • Fyld: syntetisk materiale
  • Øjne: af kunststof
  • Med "knap i øret"
  • Egnet til maskinvask ved 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Protect Me Chinchilla Chinchi 18 cm
Steiff Protect Me Chinchilla Chinchi 18 cm
434 kr