Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Steiff Masai-giraff Magda 26 cm
p.t. udsolgt

Steiff Masai-giraff Magda 26 cm


Pris
397 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291436

EAN: 4001505024412

Steiff Masai-giraff Magda 26 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Beskyt den biologiske mangfoldighed sammen med os. Jeg samarbejdede med National Geo grafik blev der oprettet og speciel samling af bl ›dt leget› j til st ›tte til handling til bevare den biologiske mangfoldighed. Samlingen valgte dyr, der bruges til kunstbeskyttelsesprojektet National Geo grafisk Photo Ark blev fotograferet af Joel Sartore. Han fotograferer truede arter over hele verden, f de r bliver udryddet. Dette k ›b forstår› tter en god sag! Indtjeninger fra salget af alle National Geo-grafiske produkter forstår ›forskere, opgaver og forskere fra National Geo graphics Society i hele verden. Alvorlig nedbrydning af levesteder bringer den vulkaniske kanin i fare. Dette dyr lever nu kun in'rheden af ???? til vulkaner i Mexico. Derfor dets us'dvanlige navn. Vula Volcano Rabbit blev skabt for at bringe denne s ›de v'sen til bevidsthed. Et symbol for en v'sen, der bliver tilbud på skr † streg og efterf ›lgende gr'sning af dets habitat. Vula Volcano Rabbit er 23 cm h ›j og lavet af en bl› dv'vet pels. Den typiske gr † brune farve og siddestilling er en perfekt efterligning af det truede dyr. Ansigtet og hovedet fik og brun farvetone ved hj'lp af airbrush-teknikken. De indre ›rer holder lyserød. S † ledes Vula Volcano Rabbit vil v're en s'rlig gav til noget, der v'rds'tter sk ›nheden i dette sj'ldne dyr. Den eksistente trussel mod denne kunst kan f ›re til det faktum, på kun dette symbol er tilbage. Synet af dette lille dyr i en samling kan ›ge opm'rksomheden p † dette. Og strygning af den bl ›de pels vekker› nsket om at bevare denne sj'ldne kunst.

produktdetaljer:
\ t
  • Serie: National Geo-grafik
  • kontaktorknap: med rustfrit st † l ""knap i› re
  • Materiale: lavet af koseligt bl ›dt plys
  • Materialesammens'tning: 100% polyester
  • P † fyldning: fyldt med syntetisk p † fyldningsmateriale
  • ›jne: med plastiske› jne
  • Farve: plettet
  • St ›rrelse: 26 cm
  • Vedligeholdelsesinstruktioner: maskine vaskbar ved 30 ø C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers