Steiff Girls Sovepose barely pink
-35%
Størrelsesguide

358 kr
Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
124 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A286777

Steiff Girls Sovepose barely pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eksklusiv børnemode fra Steiff !

Kun det bedste er godt nok til børn - Steiff -filosofien afspejler sig også i børnemode. Den sofistikerede tøjkollektion med klassisk Design og flatterende farver.

Efter muntre eventyr tilbyder den let polstrede sovepose trætte udflugtsrejsende et behageligt sted at hvile sig efter triste udflugter. Takket være den generøse form og de fleksible manchetter kan aktive børn nyde godt af bevægelsesfrihed for arme og ben, mens de sover. Remmene er udstyret med trykknapper. Uanset om du er hjemme eller på farten, pynter de klassiske striber i blødt lyserødt i ethvert rum. For en sikkerheds skyld vil din lille pige blive ledsaget i søvne af en fluffy Steiff bamse midt på brystet. Tid til søde drømme!

Fås i længder: 70 cm, 90 cm og 110 cm.

Produktdetaljer:
 • Primær farve: pink
 • farvemønster: stribet
 • Soveposen er foret
 • Med sikker lynlås
 • Med ekstra sikre trykknapper
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
 • Fyld: 100% polyester
 • 40° C farvet vask
 • Må ikke bleges
 • Normal tørring
 • Jern moderat varmt
 • Tørrengøres med perchlorethylen/kulbrinter
 • Sponsoreret

  product_detail_ad

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Steiff

  Steiff – Bamsen med knap i øret

  Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

  Den fantastiske historie om Margarete Steiff

  Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

  Steiff byder på et bredt sortiment

  Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

  Vores Topsellers

  Steiff Girls Sovepose barely pink
  Steiff Girls Sovepose barely pink
  358 kr
  234 kr