Steiff Girls Cap Organic Jersey zephyr
-24%

143 kr
Pris
109 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
34 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A29843900000006

EAN: 4059991329108

Steiff Girls Cap Organic Jersey zephyr
Mærkekvalitet fra huset Steiff .

Kun det bedste er godt nok til børn - Steiff -filosofien afspejler sig også i børnemode. Den sofistikerede tøjkollektion med klassiske Design og flatterende farver.

Den bindebare hue i blød økologisk jersey varmer eventyrlystne opdagelsesrejsende på farten. Med jerseyforing, deller og formende sømme smyger huen sig varmt om det lille hoved. Store flapper beskytter ørerne. Fine bånd garanterer en perfekt pasform. De bærfarvede striber bæres med glæde til leg, sjov og de første fester. For en sikkerheds skyld er der et fluffy Steiff bamse-motiv midt på panden, som holder den lille bamses øjne åbne. Hætten er lavet af økologisk bomuld.

Bemærk venligst: Af sikkerhedshensyn har huer fra størrelse 47 og opefter ikke bindebånd (risiko for kvælning for babyer, der begynder at kravle/gå).

Produktdetaljer:
  • Primær farve: pink
  • Farvemønster: stribet
  • Med bindebånd
  • Foret
Materiale og plejeanvisninger:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% spandex.
  • 30° C farvet vask
  • Må ikke tørretumbles
  • Jern moderat varmt

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Steiff Girls Cap Organic Jersey zephyr
3.5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Steiff Girls Cap Organic Jersey zephyr
Steiff Girls Cap Organic Jersey zephyr
143 kr
109 kr