Steiff Frø Frøfrø 12 cm
Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291609

EAN: 4001505056536

Steiff Frø Frøfrø 12 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vær med til at beskytte biodiversiteten. I samarbejde med National Geo graphic blev der skabt en særlig kollektion af tøjdyr for at støtte indsatsen for at bevare biodiversiteten. Samlingen omfatter dyr, der er fotograferet i forbindelse med biodiversitetsprojektet National Geo graphic Foto Ark af Joel Sartore. Han fotograferer truede arter rundt om i verden, før de uddør. Dit køb støtter en god sag! Indtægter fra salget af alle National Geo graphic produkter støtter samfundets videnskabsmænd, opdagelsesrejsende og forskere rundt om i verden. National Geo graphic Samfundet i hele verden. Den grønne og golden e klokkefrø er opført som kritisk truet. Her er denne art repræsenteret af Frøfrøen. Hans familie er hjemmehørende i Australien og New Zealand. Han ønsker at være sin arts advarselsambassadør. Froggy Frog er 12 cm høj og lavet af nuttet blødt plys. Frøens mund og næsebor er malet brune med airbrush-teknik. Den typiske farvekombination, der har givet ham sit navn, er trykt på det plysagtige stof. Tæerne er markeret med en oversyning på alle fire fødder. Da bestanden af denne art er faldet med omkring 30 procent inden for de sidste ti år, har Froggy Frog til opgave at skabe opmærksomhed omkring dette problem. Gennem forarbejdning af de bedste materialer af høj kvalitet formår denne ambassadør at give en kollektion en særlig betydning. Mange dyrearter er truet i deres eksistens af hensynsløs brug af farlige stoffer og indskrænkning af deres levesteder. Ændrede klimatiske forhold er en anden årsag. Froggy Frog er et advarende symbol på, at vidunderlige skabninger er ved at gå tabt.

Produktdetaljer:
\t
  • Serie: National Geo graphic
  • Med "knap i øret" i rustfrit stål
  • materiale: lavet af blødt plys
  • materialesammensætning: 100% polyester
  • fyld: fyldt med syntetisk fyldmateriale
  • størrelse: 12 cm
  • Øjne: med syntetiske øjne
  • Plejeanvisninger: Skånsom vask ved 30° C, Må ikke bleges, Må ikke tørretumbles, Må ikke stryges, Må ikke kemisk renses

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Steiff Frø Frøfrø 12 cm
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Steiff Frø Frøfrø 12 cm
Steiff Frø Frøfrø 12 cm
260 kr