Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Steiff Disney Tigerdyr med pivedyr, 24 cm
p.t. udsolgt

Steiff Disney Tigerdyr med pivedyr, 24 cm


Variant:
 • Steiff Disney Tigerdyr med pivedyr, 24 cm
  p.t. udsolgt
 • Steiff Disney Peter Plys med pivdyr og knisterfolie, 25 cm
 • Steiff Disney Tigerdyr med pivedyr, 24 cm

Pris
420 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277726

EAN: 4001505290145

Steiff Disney Tigerdyr med pivedyr, 24 cm
Hoppende kommer tigerdyret afsted. Den er 20 cm høj og udstråler ren glæde. Hans syn fremkalder øjeblikkeligt et smil i betragtning af beskueren. Det er nøjagtigt den perfekte legekammerat. Det dejlige Disney-dyr er lavet af blød plys i lyserød til babyblød hud. Forarbejdet lyserødt garnebroderi pryder kroppen. Øjne, øjenbryn og mund er broderet i gråt. Den søde næse og de indre ører er fint accenterede i mørkere lyserød. Den trofaste og pålidelige smågris er 20 cm høj. En knirk blev indarbejdet i kroppen og giver sjove toner, når du trykker på maven. Det er rigtig sjovt! Du kan ikke få nok af det. Den knirkende folie i ørerne vekker også legekammeratens nysgerrighed. Og i legepauserne og ved sengetid er Disney-dyret meget tæt på sin nye filantrop og nyder de mange stunder.

Detaljer:
  Farve: Rosa
 • Materiale: plys
 • Materiale sammensætning: Pudefyld: 100 % polyester
 • Fyldt med syntetisk materiale
 • Øjne: med hæklede øjne
 • Stemme: med pivestemme
 • Med "knap i øret"
 • Mål: 20 x 14 x 9 cm
 • Vægt: 44 g
 • Vaskbarhed: vaskbar ved 30° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers