Steiff Disney Minnie Mouse koseklud med knirkende folie, 29 cm

Steiff Disney Minnie Mouse koseklud med knirkende folie, 29 cm


  • Steiff Disney Mickey Mouse koseklud med knirkende folie, 29 cm

Pris
528 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277735

EAN: 4001505290176

Steiff Disney Minnie Mouse koseklud med knirkende folie, 29 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
På verdensplan kendt og i går som i dag et ikon: Dette er Minnie Mouse. Mickey Muses kæreste. Hun er så sød og sød. Disney Minnie Mouse koseklud er 29 cm høj og lavet af superblød plys til babyblød hud. Hendes broderede øjne, de broderede øjenvipper og hendes latter mund skinner i den fantastiske farvekombination grå, lyserød og hvid. De sjove runde ører i grå er fyldt med knirkende folie. Hovedet er pyntet med en smuk lyserød bue med broderede prikker i hvidt. Det lyserøde og hvide stribede tørklæde er fast syet på. Kosekluten pryder et nederdel med lyserøde og hvide striber.

Denne koseklud er garanteret den konstante ledsager af din favorit. Fordi det giver varme og sikkerhed. Kosekluten er et must for enhver nyfødt. Altid og overalt har din lille skat den smukke følelse af nærhed og sikkerhed. En smuk gave og samtidig en hukommelse til fødsel og dåb.

Produkt detaljer:
  • Dimensioner: 29 x 18,5 x 10 cm
  • Materiale: Plys til babyblød hud
  • Materialesammensætning: 95% Polyester, 5% Bomuld
  • Fyld: Syntetisk fyldmateriale
  • Farve: Grå, lyserød, hvid
  • Med broderede øjne
  • Med "knap i øret" i rustfrit stål
  • Vægt: 69 g
  • Vaskbarhed: maskinvaskbar ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topseller

Steiff Disney Minnie Mouse koseklud med knirkende folie, 29 cm
528 kr