Steiff Disney Eeyore med pibeklokke og knitrende folie
Variant:
 • Steiff Disney Eeyore med pibeklokke og knitrende folie
 • Steiff Disney Peter Plys med pivdyr og knisterfolie, 25 cm
 • Steiff Disney Tigerdyr med pivedyr, 24 cm
 • Steiff Disney Tigerdyr med pivedyr, 24 cm

525 kr
Pris
436 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
89 kr-17%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291882

EAN: 4001505290138

Steiff Disney Eeyore med pibeklokke og knitrende folie
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lyseblå og lyserøde Disney Eeyore er 23 cm høj og er lavet af plys til babyblød hud. Han virker slet ikke deprimeret eller trist. Tværtimod: Ønske ser glad ud af sine broderede øjne. Næseborene og øjenbrynene samt den smilende mund fuldender hans sympatiske karakter. En lus tiger frynse af sort hår pryder hans hoved. Der er indbygget en pibeklokke i kroppen, som giver glade lyde fra sig, når du trykker på dens mave. Det er sjovt. Du kan ikke få nok af det.
Den knitrende folie i ørerne vækker også legekammeratens nysgerrighed aden . Og i legepauserne og ved sengetid hygger Disney Eeyore sig tæt ind til sin nye menneskeven og nyder alle krammerne.

Produktdetaljer:
 • Størrelse: 23 cm
 • materiale: lavet af plys til baby-blød hud
 • fyld: fyldt med syntetisk fyldmateriale
 • farve: lyseblå/rosa
 • Serie: Wild Sweetie s
 • Øjne: med broderede øjne
 • Med "knap i øret" i rustfrit stål
 • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Steiff Disney Eeyore med pibeklokke og knitrende folie
4.9
15 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Steiff Disney Eeyore med pibeklokke og knitrende folie
Steiff Disney Eeyore med pibeklokke og knitrende folie
525 kr
436 kr