🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Steiff Boys romper sæt 2-delt Nicky, himmel

Steiff Boys romper sæt 2-delt Nicky, himmel


Størrelsesguide
Variant:
  • Steiff Boys romper sæt 2-delt Nicky, himmel
  • Steiff Girls Nicky, knap lyserød romperdragt, i to dele
  • Steiff Boys romper sæt 2-delt Nicky, sort iris
  • Steiff Boys onesie sæt 2-delt Nicky, stenbrud

Pris
307 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287051

Steiff Boys romper sæt 2-delt Nicky, himmel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kun det bedste er godt nok til børn - denne Steiff-filosofi afspejles også i børnenes mode. Den sofistikerede outfit-kollektion med klassisk design og smigrende farver.

Grundlæggende s med kosefaktor, disse er rompere og langærmet T-shirt fra dette perfekte sæt. Bløde materialer holder dig varm og forkæler dig med bærekomfort. Romperdragten lavet af fløjlsagtige Nicky Velours arbejdes på stropper og ben med pressestifter. Takket være skulderknappen er den langærmede shirt let at tage på. I Allround nernet kan du også falde i søvn vidunderligt. Blocks Stripes i munter himmelblå sørger for at bære sjov. Bare i tilfælde, hvor din lille ledsages overalt af et fluffy bamse-Steiff-bjørnemotiv. En sød duo!

produktdetaljer:
  • materiale: 80% bomuld, 20% polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
82 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Boys romper sæt 2-delt Nicky, himmel
Steiff Boys romper sæt 2-delt Nicky, himmel
307 kr