Steiff Boys langærmet skjorte, vinterhimmel

Steiff Boys langærmet skjorte, vinterhimmel


Størrelsesguide

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286720

Steiff Boys langærmet skjorte, vinterhimmel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eksklusiv børnemode fra Steiff!
Kun
den bedste
er
god nok
til børn Steiff n
Design - også på børnenes mode finder du denne filosofi. Den sofistikerede outfitkollektion med klassiske og smigrende farver.
Med et stort bamse-motiv som Print på delikate striber får den langærmede skjorte hjertene til de mindste Steiff-fans til at slå hurtigere. Blød, fleksibel trøje sikrer perfekt bærekomfort. Fastgør fastgørelseselementer på skulderhjælpen, når du tager på skjorten. En løs pasform giver aktive drenge bevægelsesfrihed, når de spiller og køler. Dette er Print baseret på en bamse-skitse af Richard Steiff, nevø af Margarete Steiff. Din lille er også ledsaget af et fluffy Steiff bamse-motiv på ærmet. Fra
til eventyret!

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • OEKO-TEX 100 certificeret

Tilbehør

Pris
298 kr
Pris
372 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Boys langærmet skjorte, vinterhimmel
Steiff Boys langærmet skjorte, vinterhimmel
223 kr