Steiff Blossom Kat Rangle 12 grå/petrol
Steiff Blossom Kat Rangle 12 grå/petrol
169 kr
148 kr
Pris inkl. moms

Steiff Blossom Kat Rangle 12 grå/petrol


169 kr
Pris
148 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
21 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A212435

Steiff Blossom Kat Rangle 12 grå/petrol
En vidunderlig gave til fødslen eller til de første besøg hos forældre og baby!

Katten er en gribe ring og rangle på samme tid. Forstærker de første greb og fingerøvelser, og hørelsen stimuleres. Når den lille har udviklet sine gribe færdigheder så vidt som muligt, vil barnet snart opdage, at den også kan kastes. Den er lavet af lette materialer og med en praktisk størrelse på 12 cm. Fordi baby griner og er glad, når der kan kastes med ringen igen og igen.

Søde detaljer: sløjfen og de røde ører.

Detaljer:
 • Størrelse: 12 cm
 • Farve: grå/petrol
 • Materiale: plys
 • Fyldt med syntetisk materiale
 • Med raslende lyd
 • Øjne: med hæklede øjne
 • Vaskbarhed: vaskbar ved 30° C
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Steiff

  Steiff – Bamsen med knap i øret

  Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

  Den fantastiske historie om Margarete Steiff

  Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

  Steiff byder på et bredt sortiment

  Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

  Vores Topseller

  Steiff Blossom Kat Rangle 12 grå/petrol
  169 kr
  148 kr
  Top mærker