Steiff Blossom Bunny Cuddly Blanket 68X

Steiff Blossom Bunny Cuddly Blanket 68X


579 kr
Pris
515 kr
Fri fragt
Du sparer
64 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A212384

Steiff Blossom Bunny Cuddly Blanket 68X
Det 68 cm x 80 cm store kanintæppe fra Blossom Babies er en kombination af et tæppe og et legetøj.

Din baby føler sig varm og sikker, og har altid sit hyggelige legetøj med sig. De sarte pastelltoner med blomstermønsteret på kanten inviterer til afslapning. Bunny har en lille sløje på hovedet. Ørene er rød / hvid plettede.

Dette hyggelige tæppe er baby egnet og inviterer dig til at sove og drømme. Ideel til turen i barnevogn, klapvogn eller autostol. Eller bare for hyggens skyld.

Detaljer:
 • Størrelse: 68 cm
 • Farve: flerfarvet
 • Materiale: af blødt plys
 • Fyldt med syntetisk materiale
 • Øjne: med hæklede øjne
 • Vaskbarhed: vaskbar ved 30° C
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Steiff

  Steiff – Bamsen med knap i øret

  Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

  Den fantastiske historie om Margarete Steiff

  Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

  Steiff byder på et bredt sortiment

  Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

  Vores Topseller

  Steiff Blossom Bunny Cuddly Blanket 68X
  579 kr
  515 kr
  Top mærker